100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

Den ensamma mannen

Kategori: Träning och dylikt

Träningsvärk deluxe sen gårdagens SparQ- träningen (Speed, Power, Agility, Reaction and Quickness ) framförall i axlarna och bena, men det är så skönt på nåt viss att ha lite värk, för då vet man att man gjort något vettigt. Annars så var det en tung dag i går, fick beskedet att tjejen som jag dejta inte vill ses mer pågrund av att hon inte kände några fjärilar i magen och tyvärr har många dejter gått i den riktningen, vad gör jag för fel egetligen? Jag tycker det är svårt att helt visa vem man är på en gång utan man måste ge det en chans till, men tydligen får jag aldrig den chansen, kanske har man ett utseende som inte lockar den bredda massan eller att man inte är mera fräck eller nåt. Vi skrattade och vi pratade om allt, var helt enkelt en mysig date kanske den bästa jag haft, men någonstans fanns ej intresse vare sig åt romans eller ens vänskap tydligen.

Hur som helst såklart det blev lite deppigt men som tur är har man vänner som snabbt ingrepp med varma kommentarer och istället för att deppa ihop under en filt gick jag till Onsdagsträningen vilket såklar var jobbigt på det sättet att det var kondition till max vilket behövs om jag ska bli bättre spelare i amerikansk fotboll.

Annars så denna Torsdag ummgicks jag med två gamla bekanta som jag inte sett på länge och sökte jobb på en spelbutik, även om det kanske är svårt att få så måste man ju försöka.

 
Kramgo kille eller? Skulle jag hamna på en öde ö skulle nog kaffe bli det jag skulle sakna mest förutom trevligt sällskap förstås. Kramar är ju så trevligt, men sällsynta finns de att köpa i påse eller burk tro?

 

Sakta men säkert framåt!

Kategori: Allmänt

Träningsverk och blåmärken det är så det ska kännas efter en hyfsad bra träning från min sida. Fångade 4 bollar tyvär räknades bara 3 då en i mitt lag gick offside vilket är surt men det var ju bara träning så det ska väl mest vara kul antar jag. Sen lyckades jag dra ur bollen ur handen på wild receiveren gång också. Det är sådan här träningar man känner att man vill lära sig mer och utvecklas. Vet att jag har så mycket mer att utvecklas och jag kommer aldrig bli en stjärnspelare är trots allt 24 år och skulle nog börjat tidigare i livet om jag velat bli riktigt bra, men jag känner ändå att jag kan utvecklas lite i alla fall. Sen vet jag att jag måste våga mera och ta initativ till att tackla som det ser ut nu är det skamligt. Det som ändå stör mig är att höra nedlåtande kommentarer efter träningen om att jag är som en vante (klen). Jag begär inte att alla ska gilla mig i laget och det kanske ingen som gör vad vet jag men jag tycker ändå att man ska respektera varandra som vuxna människor och kanske mena han väl men kommentaren var klumpig. Jag vet också om att jag är väl inte den som utvecklas snabbast eller bäst i laget och vet att det tar tid för mig att lära mig har en ganska dålig simultanförmåga tyvärr som hänger samband med att jag som barn hade nedsatt motorik och fin motorik. Jag hat jobbat som ett djur för att få bort den men den hänger sig liksom lite fast än idag och något jag vet är att det tar längre tid och kraft att utvecklas än andra, men som jag ska kämpa. Jag hittat något jag brinner för och ska banne mig hänga mig fast vid det ett litet tag och skulle vara otroligt skönt att höra dem i högtalarna säga ”interception av nr 33 Oskar Johansson”

 
Dålig på att ta nya foton så ni får nöja er med en bild från sommarn, då jag och morsan var på ett härligt fik i Karlstad

Vänskap kommer och går.

Kategori: Allmänt

Måndag ny dag nya tag, var på föreläsning i grammatik fatta nästan igenting av den är jag trög? Hur som helst körde jag ett ben, armpass och jag har höjt lite i allt i något jätte mycket men efter 10 veckor är jag ganska nöjd att ta 12 kgs hantlar på biceps curl och tricepsrodd. Jag börjar bli mer lycklig än tidigare och börjar sakta men säkert repa mig från förra årets total krasch. Vad gick fel varför? det kan nog inte ens jag veta exakt och man ska nog inte överanylesera allt heller men nu när jag tidare på bilder från två år sen kunde man inte förespå detta. Jag ska sluta prata i gåtor och komma till punkt. Jag miste en vän som jag trodde stod mig nära och när jag behövde honom som mest så frös han ut mig totalt trots detta förlät jag honom ett par månader senare , vilket skulle göra mer ont än någonsin då han svek. Men man ska inte gråta över spilld sur mjölk utan gå vidare och det har jag gjort tack vare fina vänner både nya och sådan som kännt mig ett tag. Det som är både lustigt och är underbart också mitt uppe i detta är att jag kom en gemensam vän till han som svek närmare och vi umgås med mellan rum stadigt med varandra. Vi var bara gemensam vän till en vän men idag är vi vänner och skulle inte kunna föreställa mig en värld utan henne. Fick en sjärtlapp föreställande en valross av henne dock har vi inte hunnit åka i backen än. Sen så ligger jag bitter strid med hennes kille varför jag vinner nästan aldrig över honom i Fifa haha Nää nu väntar snart ett avsnitt av games of thornes och en skön kväll framför mig men först lite . Traveling Wilburys underbara låt End of the line 

http://www.youtube.com/watch?v=cwqhdRs4jyA

Livet är en restaurang och hovmästaren är jag

Kategori: Allmänt

Idag tog jag vilodag och passa på att umgås lite med vänner. Först så fika jag med mina bästa kompis och senare gick jag en promenad med en nyfunnen vän som verkar hur skön som helst, hoppas att vi kommer att bli bra vänner. Jag har kommit fram till sen sak och det är att mina manliga kompisar blir mindre och mindre. Nästan alla har jag fått i vuxen ålder och de jag haft sen gymnasiet är borta på någosätt, den ena bor inte närheten och den andra har nyss skaffart tjej, men umgänget har sedan länge blivit sämre. Om jag ska ransaka mig själv så hade vi inget gemensamt egetligen utan var endast krogen och visst det är kul ett tag men man vill ju ha vänner som kommer en nära inpå för ärligt han känner inte mig och jag inte honom. De få vänner jag har ska jag försöka få bättre band till och igårkväll var jag hemma hos en av min kvinnliga vänner, men dock kom jag grymt sent, inte okej egetligen då jag vill kunna vara med mina vänner fullt ut utan att svika dem, och går handla det om att jag lovade umgåtts med två människor samtidigt, för jag ville inte göra någon av dem besvickna, vilket man då gör, så nästa gång ska jag säga det ursäka, men har lovat en vän att ses då, men vi kan umgås en stund nu. Har dock en manlig vän kvar som jag räknar som vän och vi ses visserligen inte ofta men när vi väl ses ofta på en kopp kaffe känner jag ändå att han är en bra vän.

 Annars så flyter livet sakna med säkert fram, dock blev jag nobbad för typ hundrade gången i mitt liv. Hade gjort upp med en tjej som jag inte känner att vi skulle ses idag, men hon blåste av alla kontakt just idag, det är inte första gången det sker, men tur denna gång att det var på hemma plan, för en gång hände det i Stockholm. Visst nätdejter kan visserligen vara kul men det är viktigt att man inte fäller sig själv. Chattat länge med en tjej och hon skriver att hon gärna vill ses, men har fullt upp, betyder det ofta att hon inte vill träffa dig, ta det inte personligt hon är bara dryg. Får du till en dejt och tjejen säger efter att hon bara vill vara vän så kanske detta stämmer men till 90% har hon inge intresse alls utan hoppas allt ska rinna ut i sanden. Kärlek är jag inte expert på men att bli nobbad ja det är jag duktig på inte för att jag är ful och så men tjejer ger mig ofta inte en chans. Tror det kan bero på att jag är lite av estetiska hållet och visar tydligt vad jag känner. Säger inte att tjejer söker elaka typer men därimot är mystiska män spännande. Jag kanske låter dryg nu men nästa gång ska jag inte ta första steget utan hon få allt jobba hårt hon också om hon ska få mig för ärligt är jag en jäkligt snäll och trevlig prick. Dagen i dag och igår har varit toppen tack vare vänner så tack att ni finns för mig.

 

Ni kommer aldrig finna en mysigare kille än mig och hör sen.

 

 

Syster yster

Kategori: Träning och dylikt

Idag träna jag med min syster och hon tvingade mig till det yttersta vilken kändes så bra i alla fall efteråt. Tänk att mina band till min syster är så starka idag, för bara några år sen så tålde vi varandra inte och umgicks bara runt speciella tillfällen som Jul och andra familjemiddagar. Idag så skulle jag inte klara mig utan hennes råd eller närvaro hon är min bästa vän och förmodligen den som jag kan lita mest på.  6 år förrut var ganska stor ålderskillnad men idag har vi väl vuxit ikapp varandra och jag kommer väl alltid vara hennes lillebror men inte så liten och hopplös irriterande som jag var som barn och inte lika i min egen värld som i mitt tonårliv.  Visst har vi våra duster och kan ibland argumentera utan att ge sig då vi är lika på den punkten at vi är lika envisa och dåliga förlorare, men annars har vi ju våra olikheter men det gör nog bara mer att vi gillar varandra som vänner också inte bara syskon.

Tack för att du finns älskade syster!  

Syrran och jag En bild från när jag gick i 8an (2004). Ser ut som vi är bundis redan här men nädå vi avskydde varandra, vilket tack och lova har ändrads idag.

Tack som ...

Kategori: Träning och dylikt

Tänk att ett leende kan göra så mycket för en att det är helt otroligt, idag fick jag inte bara ett leende och ett hej utan ett "hej + leende" och "vad du ser stark ut vad kul". Jag satt och körde på med rodddrag för axlar + rygg och kände mig lagomt trött efter att kört på med min sedvanliga träning (faktiskt hållt på i cirkus 9 veckor i sträck nu och det trodde jag inte ens själv att jag skulle kunna motivera mig till), så hör jag bakom mig ett glatt hej följt av repliken jag tidigare nämde. Bakom mig stod Carro en av instruktörerna som jag ser upp till för hennes varma sätt att bemöta människor, sen är hon duktig på det hon gör. Har annars kännt mig som en dvärg bland jättar på gymmet men nu är jag mer fokuserad på min egen träning så att jättarna får vara där jättar trivs, nämligen framför spegelen.

Sen fick jag hem boken muskelmat från Body som verkar riktigt intressant och verkar inte vara torrt som mycket annat "nyttigt" ska vara. Nu dricker jag min tredje kopp kaffe för dagen och ska snart åka iväg på Bujinkan träning med ett glada gänget från Solstaden dojo.

 Back In Black (Bujinkan Budo Taijutsu). Varit borta för länge från denna kampart som varit i mitt liv sen jag var 17 år.

Verkar vara riktigt bra inte bara vettekli. Recention kommer senare lövar.

Jag är det fullaste som finns??

Kategori: Träning och dylikt

I dag kom jag iväg och tränade efter ett långt upphåll eller snarare kort eftersom jag tränade faktiskt förra veckan också men åkte på lite feber som jag tror gick snabbare över denna gång pågrund av träning och att jag börjat med ett nytt tillskott som heter mitt val sport. Vet att man inte ska lita på piller allt för mycket men jag tror ändå det hjälpte lite. Undra dock om det finns tabletter för att öka i charm och snygghet också. Hur som helst så tycker jag personlig att jag blivit lite finare de senaste månaderna (vill inbilla mig att det är träningen) visst jag är ingen 10 (skala 1-10) långt ifrån men skulle kanske sätta mig själv på en 6a eller 7a och skulle du fråga mig för ett år sen skulle jag hamna på en sliten 3a. En annan sak har jag märkt att jag trivs lite mer av min egen nakenhet förr när jag skulle dusha bland folk så kröp jag mot ett hörn och ville absolut inte att någon skulle kolla på min bleka kropp. Blek är den fortfarande men jag bryr mig inte så mycket att folk stirrar på mig. Varför ska man bry sig så mycket om folk tycker egetligen? Det är ju något som ibland händer att jag gör och då ställer jag mig själv den frågan. Än sen att många inte gillar mig, jag är unik till tusen take it or leave it. Ärligt så har man tagit personligt åt sig när jag fått bemötande att jag är en myra men det ska jag försöka jobba bort och ärligt hur ofta kommer man träffa den personen igen, le som bara den och tänk på att det är den personen som gör bort sig med sin attetyd så det så. Trägen vinner det brukar det heta och det ska jag också bevisa med små steg i taget. Förr ville jag ta ett jätte kliv i allt till karriär, vänner, Kärlek, men nu vet jag bättre och ska ta allt sakta med säkert ett litet mål är också ett mål eller? Avslutar med att lyssna på Underbara Jojje Wadenius låt " Jag är det fulaste som finns" Ibland när jag är ledsen känner jag mig så som han sjunger och då blir jag glad att flera känner som jag konstigt va? http://www.youtube.com/watch?v=EJUb5dS2ylM

Blir ibland jämförd med Ryan Gosling vilket jag tackar och tar i mot för karl är ju snygg, men nää jag är inte snygg men jag är heller inte full utan är någonstans därimellan och svävar omkring.

Lite mysig är jag väl ? I alla fall så känner jag mig som en mysig grabb i mina bästa år.