100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

jag är det fulaste som finns

Kategori: Allmänt

Finns en låt som förklarar exakt hur jag känner ibland och det är Jojje Wadenius låt som är skriven av Barbro Lindgren "jag är det fulaste som finns" . 
 
"I dag är det skönt, fint överallt, lagom grönt och lite kallt. Och vinden blåser i nordväst,i hagen står en skruttig häst.
Ja, allting skulle va kul
ifall jag inte va' så ful.
För öronen är röda, står rakt ut
och näsan pekar uppåt som en strut.
Och fräknar har jag en miljon
och kinder som en kalikon.
Jag liknar faktiskt mest av allt en get,
men mamma säger att jag är det sötaste hon vet.
För ögonen är små och skumma,
magen som en bongotrumma.
Håret som en risig kvast
och jag svajar som en mast.
Jag lovar att jag är det fulaste som finns,
fast mamma kallar mig sin lille prins.
För fötterna är små, men tårna långa
och tänder har jag alldeles för många
och ögonbrynen står på snedden,
men munnen går på andra ledden.
Ja, jag ser ut så in i norden!
Och ändå, tänker jag bäst på jorden."
 
Tycker låten är rolig och får med mycket känslor. Mycket tyck synd om mig i det och en yngre jag kände så oftare än jag gör idag. Jag blir glad å på bättre humör av denna låt. Sen är man nog inte så ful egentligen eller?

 

Är jag det fulaste fulaste som finns? Ibland känner man så, tror kanske att fler känner så !!
 

Drömmar om framtiden

Kategori: Allmänt

Nu va det ett tag jag blogga därför ber jag på förhand om ursäkt för ett långt inlägg. I helgen var jag på bröllop då min kusin Sebastian fick sin älskade Sofia och det var så vackert att se dem så kära. Mina egna tankar börjar fara om framtiden för egen del. Nu är jag ganska lycklig trots att jag då ibland tänker på hur det skulle vara om jag blev ihop med Nathalie, men hur jag än funderar så får jag samma slutgiltiga svar som Ulf Lundell förklarar så bra i sin låt Rom I regnet så tänkte att jag skulle sno en strof där i som lyder:
 
"Och jag sa: Jag tycker om dej.
Och du sa: Jag tycker om dej.
Det var väl bara nåt som vi sa
som vi sa för att det lät så bra."

Så det var nog mycket så att jag var kär i kärleken och att i stundens hetta då för några månader sen,fick mig att falla när vi då låg bredvid varandra nästan helt nakna och bara kramades hud mot hud. Så allt var bara en illusion om kärlek ej på riktigt, är som man kollar på nootebook och känner som de gör. Kanske behövdes ändå detta för att förstå att detta inte var äkta och idag så kan jag släppa mina känslor för henne och bara minnas allt som en erfarenhet rikare .
 
Så vad är mina drömmar för framtiden då? Jo givetvis om att hitta en partner men det är så långt gånget att jag lämnar den frågan till längre fram. Men jag vill till Skottland och få den drömmen att slå in vem vet mina andra drömmar har ju på kort sikt slagit in egen lägenhet och jobb jag trivs med,visserligen bara som spring vikarie men ändå är ett mål på vägen :)
 
Visst är jag fin klädd? Jag och Mamma på väg till bröllopet