100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

Ibland gör det ont

Kategori: Allmänt

Den rastlösa känslan man hafft hela dagen övergår till att rummet blir större, händerna de skakar, får ingen luft halsen känns tjock och hjärtat går som en ferrari, men låter som en trimmad risig moped. Exakt så känns det när jag håller på att få ett anfall av panikångest. Visst låter det hemskt men det som är mest skrämmande är att man känner sig så svag och ensam. Ensam är man inte egetligen har en famlj som ställt upp på mig och vänner har jag få men äkta skulle inte byta dem mot en miljon männsikor. Varför får man då panikångest ja en sak har jag lärt mig under alla år det är att det kan ha olika faktorer men denna gång är att jag stressat i onödan. När jag stressar låser jag mig och får inte alls mycket gjort, vilket är onödigt och sen oroar man sig i onödan som t.ex CSN var rädd att jag inte skulle få 22,5 men i och med att jag faktiskt klara en till delkurs i genusvetenskap så är jag uppe i exakt detta. Visst är inte helt färdig med det jag ska har en bit kvar men när man vet att man får csn går allt så mycket lättare. Jag skulle villja säga att jag är lycklig man just nu trots att jag haft lite inre obelans, börjar jobba i morgon och sen ska jag träffa en fantastisk vacker tjej enligt mitt tycke som jag är rätt förtjust i efter ha chattat under en längre tid.  Tiden får utvisa om vi är gjorda för varandra eller inte, men jag tänker inte låta min kropp få styra mitt liv så som den tidigare fått gjort punkt slut.
 
Gör mig hel!
 
 

Vägen är lång och brokig

Kategori: Träning och dylikt

I dag har man lite ont i halsen men det lindras lite med kaffe och posetiva tankar. Gårdagen var hemsk, många tankar flög omkring igår kväll så mycket att jag var disträ mot min mor. Ber om ursäkt för det, var inte min mening att förstöra filmkvällen. Det hela handla om en struntsak egetligen och jag tog det kanske lite fel men det handla om att jag blivit nerflyttad i laget till plats tre i startlistan vilket innebär att jag kommer att vara avbytare och sitta mer på bänken. Den senaste så har jag stått still i utveckling från att ha en kurva där jag faktiskt har gjort hyfsat ifrån mig men det har ändrats på de senaste träningarna och sen att jag gjort stora missar b.la att jag blev sur på en träning då jag fick en illigal block i ryggen och istället för att säga det till personen så slängde jag hjälmen i backen inte okej alls, skulle ha löst det på vuxet sätt gått till den som det gällde och säga det på ett lungt å sansat sätt. Det som dock gjorde mig lite arg på beskedet om nerflyttning är den att jag skulle fått reda på det face to face istället att få reda på att jag blivit ersatt av ett streck på ett papprer (sträck för vi i nu läget inte har nog med spelare att fylla ut). Jag ska inte gnälla över detta utan gå vidare och försöka göra mitt bästa för att utvecklas och får jag ändå nöta bänk när matcherna startar då vet jag att jag ändå gjort mitt yterrsta.
 
Prata med en god vän igår från Stockholm och han berätta att han planerade att göra en liten tripp utomlands, så jag fråga om han kunde tänka sig Skottland och han sa ja. Visst nu är detta högst på planering stadiet (ni vet lätt att prata med sen att göra är en annan femma). Som jag tidigare nämnt under ett annat inlägg så ville jag försöka få jobb i Edinburgh men tyvärr var jag för sen ute, kan nog bero på att jag var för feg att slänga mig ut i det okända då jag har det tryggt i Sverige.  Eftersom min vän sa nu att han kunde tänka sig Skottland så ska jag nog försöka bättre att få jobb där i alla fall ta reda på hur man tar till väga för att försöka få jobb där i vår så jag evutellt kan gå med Edinburgh Wolves direkt efter att Universitets Lagets säsong är slut och Edinburgh börjar deras. Detta är givitvis bara drömmar än så länge, men håller jag huvedet högt och har is i magen kan det gå vägen.
 
Huddle up!
Underbar låt som handlar om att passa in och göra personlig Succé känner igen mig mycket av dessa drömmar och jakten på att passa in. Ett stort plus är också för Michael Boltons underbara hår som idag är ett minne blottl.
 
 
 
 

Att hålla måttet

Kategori: Träning och dylikt

Igår så hjälpte jag till på Carlstad Crusaiders hemma match med att flipp lite hamburgare och vädret var kanon fint, sen att Crusiders vann gjorde inte saken bättre heller.  Nya tankar har man också fått också efter att fått se så bra spelare lira. Vad för tankar då som far i skallen ja det handlar om att jag fått lite glöd till att kämpa vidare trots att på senaste tiden varit lamnt från min sida då jag inte gjort så stora framsteg, men det ska komma men det finns inga jesus krafter som gör att man blir den bästa cornern över en natt. Jag får ofta skit över att jag är mesig och inte vågar och det stämmer när det gäller tacklingar jag har varit lite tillbaka och undergiven där, samtidigt har man inte fått så mycket hjälp utan fått höra "Shaggy kom igen för fan ta i mot tacklingen" "eller det är bara att tackla ner honom". På mig funkar inte detta riktigt då man får känna sig sämre än sämst. Stör mig på matcho attyden som ibland gäller särskilt bland män.  Dock finns det eldsjälar i laget som har försökt hjälpa mig och det betyder mycket för min utveckling inte bara på plan utan också att min respekt hos visa individer ökarl. Sen har jag kommit till ett plan där det gäller att jag spelar ut mina kort och ett kort jag vet är färdigspeladet och det är universitets laget är bara med denna säsongen 2013/2014 sen får jag se hur jag går vidare vore kul att spela med något annat lag fast inte i unversitets ligan. Ska även få se om jag får söka till universitets landslaget 2014 men chansen att komma med är liten men tror ändå man kan lära sig nåt. Vill passa på att påpeka att det är skoj med amerikansk fotboll och vill rikta ett tack till Magnus som fick mig att börja hade nog kanske aldrig börjat utan mest bara snackat om det.
 
Nu ska jag banne mig visa att i denna grabb finns det massor av krut som inte användts.
 
Inte bara att gå på men när jag lärt mig mer av tacklingar ska det sitta i ryggmärgen ändå.