100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

Lite motvind.

Kategori: Träning och dylikt

På senaste har mitt liv haft lite motgång, vilket livet alltid har i någon utsträckning,  men samtidigt så har jag kunna tackla detta lite bättre än vad jag gjort tidigare. förhållandet tog slut för ett tag sen, för att ärlig var det nog ömsesidigt vi ville olika och var för olika att det slutändan skulle bli bra och hoppas såklart på att hon finner det hon söker hos en annan man. Annars då jo lite tungt med Am.fotbollen inte riktigt tagit en plats i laget konkurrerar med 7 andra killar på samma på samma position (många av dem är super duktiga) och då måste jag bli bättre än vad jag är för tillfällig. Men för att se det från den positiva har jag aldrig lärt mig så mycket som jag gjort denna säsong och jag var i princip på noll när jag kom till Oslo. Har en bra coach så hoppas att om ett par matcher får jag dressa upp och få lite spel tid men då får jag förstås ge järnet både på gymmet och på planen. Har en pt som varje gång utmana mig så nu jäklar.
 
En av mina stora förebilder Rudy Ruettiger (Nr #45) fick spela två spel under sin karriär i Notre Dame. Visade alla att han kunde nå sina drömmar med hårt arbete.
 
 Camp I Danmark kanske är jag den nya Rudy Ruettiger? (har nr # 20 svart långärmat hjälmen på)
 
 
 Annars går jobbet framåt börjat komma in i det och kan äntligen börja spara pengar för övergången mellan Sverige till Norge har varit kostsam inte minst alla avgifter till am.fotbollen. Men får jag råd till våren ska jag ta A körkort och köpa mig en mc.
 
 
Får jag råd nån gång vill jag köpa en ktm 950 sm
 
 
För att sammanfatta det hela i punktlista.
 
  • .Ta en plats i laget innan säsongen slut
  • .Gå upp ett par kilon och förbättra min kondition
  • .Spara undan pengar varje månad (buffertkonto samt till det jag verkligen vill ha)
  • .Ta B körkortet
  • .Besöka Edinburgh och söka jobb där senast i November 2015
  • .Klara av det som återstår av Historia A och B för att kunna läsa C på Distans hösten 2016
  • .Får jag tid klara A och B i Religion också.