100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

Brott att inte tycka lika?

Kategori: Allmänt

Igår vann Österike, det var ju kul för Österike och HBTQ rörelsen, men för det måste jag inte gilla låten eller? Märkt att på Fb blir man lätt tolkad på ett sätt som inte stämmer in på bilden om vem man är och igår så sa jag just att låten inte var bra enligt mitt tycke, men genast så fick jag frågor om jag hade något i mot sådana som har annurlunda läggning än hetrosexull som.  Kände mig utpekad som en homofob av värsta sort, vilket inte stämmer jag ser inte ner på någon männsiksa särskilt inte med tanke på min bakrund, varit mobbad större delen av min uppväxt så vet hur det känns att inte ha rätt att finnas till och den rätten har alla, men måste man tycka om en låt för det?  Jag råkar vara straight vad jag vet och gillar kvinnor, men det kanske är också fel, blir ledsen och upprörd över när eget tyckande inte får finnas är vi tillbaka i Nazismen där allt skulle censureras eller kommunism ryssland där man blev deporterad till sibiren om man tyckte olika än vad staten tyckte. Nää jag gilla inte låten inte alls, gillar inte Kent heller eller Avichi (hur det nu stavas) men det har jag väl rätt att tycka så länge jag inte kränker andra människor. Jag skulle kalla mig feminist eller ännu bättre humnanism då jag tycker alla människor har rätt till ett bra liv, lika lön osv men debatten om olika saker att herr gå man debatten är dum (kommer säkert få skit få det med) utan koncentrera på det som är viktigt anti rasism och lika värde på alla människor.
 
Nu kommer säkert detta också tolkas annurlunda trots att jag är ganska klar med vad jag menar, men det kanske ni som är homofober, ni som är rasister och ni som inte är anti feminister som inte låter människor längre ha en personlig smak. 
 
 Hoppas på Världsfred tro inget annat!!

Slutet är nog bara en ny början

Kategori: Filosofi

 Nu skriver jag igen efter långt uppehåll och detta beror på flera saker, dels så har jag varit lat sen också har jag inte vetat hur jag ska fortsätta på det förra blogginlägget föränn nu. Skrev ju sist att jag var kär och fick kärlek tillbaka detta visade sig absolut inte vara sant utan nåt hon bara sa för att det lätt bra. Kändes som jag vann flera miljoner på triss men råkat skrapa kontrollrutan och kamma hem noll. Jag får hela tiden lära mig nya saker om mig själv men visste inte att jag kunde bli så sårad faktisk och jag brukar säga att det allltid finns två sidor av en konflikt att det inte alltid bara ens fel, men jag kan ärligt inte se vad jag gjorde för fel mer än att öppna mig som jag inte gjort förrut.  Hon kom hem till mig hos mina föräldrar och allt tycktes vara bra tills dagen efter då hon helt plötsligt sagt att hon aldrig haft känslor för mig vilket betyder att hon ljugit för att bara några dagar sa att hon drömde att jag nobba henne och att hon var glad att det bara var en dröm och att hon snart skulle va i min famn igen. Man kan älta hur mycket som helst men det blir inte bättre utan man måste  gå vidare och det har jag som tur att jag har fina människor runt mig som stöttar mig som mamma, syrran, Isabelle och Gabriel som påbeka att det är en stor värld och finns massor av brudar för mig där ute. Så nu ska jag lämna denna skit bakom en gång för alla.
 
Annars i livet så går det bra har fått ett extra jobb som ledsagare, kommer jobba inom handikappsomsorgen i sommar, fått lägenhet och tränar som aldrig för på gymmet, sen gått med i B- laget i Crusaiders för att utvecklas mer inom den sport jag älskar så mycket. Så på det stora hela så flyter allt på och det är jag väldigt glad för.
 
Vem skulle villja dejta denna gosse ;) jag är en bra jäkel tro det eller ej.