100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

Min första match

Kategori: Träning och dylikt

Igår var det en träningsmatch mellan division 1 laget Olavs Menn mott oss Vikings. Vikings använde sig av spelare som annars inte har så mycket speltid inclusive mig själv då som inte ens fått dressa än för ska jag vara helt ärlig har jag inte varit tillräckligt bra, men igår fick jag spela ett par spel och är nöjd även om det blev en del tabbar (man lär sig nästan mer av misstag tycker jag). Det som var bra är att jag våga springa in i bollbäraren (vägde förmodligen 100 +) det som var en nackdel var att jag kom lite fel och inte hade armarna med mig, så fick inte ner honom (stoppa upp farten lite i alla fall). För ett år sen hade jag inte vågat ens att försöka tackla så det var bra nu kan det bara bli bättre. Har aldrig utvecklas så mycket som med tiden med Oslo Vikings tack vare en bra coach som pushar på. Sen tycker jag efter matchen att jag kom vissa i laget närmare.
 
 Annars har det under helgen blivit en del chill tittat på tv och börjat följa en serie tack vare syster. Lite pinsamt att säga att man följer just den serien, då kille som mig som egentligen är helt mot dokusåpor. Följer slaviskt ex on the beach erkänner det.  Drama nonstop men ändå kan man inte sluta titta är spännande och se ve som som blir ihop med vem. Drömde dessutom att jag var med i programmet en natt och skulle absolut inte passa in haha skulle åkt ut efter några timmar dels för utseendet är inte så snygg (enligt visas mening är jag nog kanske till och med ful men bryr mig inte) och dessutom mina värderingar hade hindrat mig. Kanske därför det är spännande för att det är så långt ifrån mig och mitt liv.  Har egentligen bara två favoriter Emelie och Josephine. Det programmet jag nyss såg åkte Josephines "kille" Johannes ut vilket var skönt för att han var en riktig själlös idiot. Arroganta människor lyckas tyvärr här i världen på nåt sätt undra varför (karma vart är du). Nog snackat om programmet nu ska jag chilla vidare och i morgon börjar mer arbete för att utvecklas framåt. 
 
 
Andra gången i matchställ men första gången en riktig match fick nr 31. Är jag inte lite snygg i alla fall så säg?
 
 

Kommentarer

 • Frida säger:

  Har det inte varit svårt att utvecklas i Sverige då sporten är så liten tänker jag..?
  Grymt av dig att ta dig så långt som du gjort!

  Ha en grym dag!

  Svar: Lite sport i Norden överlag. Jo sen att man är såpass gammal när man började.
  Tack så mycket du med
  Oskar"Shaggy" Johansson

  2015-10-28 | 10:10:59
  Bloggadress: http://itsybitsyfrida.blogg.se

Kommentera inlägget här: