100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

to be continued

Kategori: Träning och dylikt

Efter många motgånger så ser jag äntligen ljuset i tunneln, mycket tack vare att jag börjat träna på allvar vilket gör att jag plötsligt är lite gladare. I sommar så råkade jag ut för förkylnig sen blev jag frisk och sen kom halfluss, men om jag ska vara ärlig så här bra har jag inte tränat nån gång förrut. Mitt största problem är att jag är bekväm och gärna vill göra ingeting men nu får jag ta det som en bonus nån gång ibland.  Det finns ändå tre saker som gett mig motivation förutom min allra bästa vän Isabelle som hejar på såklart, men de tre sakerna är 1. Amerikanska Fotbollen vill försöka ta en startpostion (att man får gå ut på planen först) i universitets laget, 2 en tjej som heter Emma som jag är så grymt impad av hur långt hon gått och kommer gå (faktiskt testa ett PT pass, som hon körde slut på mig synd att  man inte var rikare då skulle jag boka in mer gånger) och den tredje är min underbara styfar som hjälper mig att finjusterar mina övningar så det tar mer och stöttar mig med min träning. 
 
Tack vare alla dessa tre eller fyra saker som får min motivation att höjas i taket så bestämde jag mig för att gå ut och springa. Sprang 2,5 km på 16 minuter, 45 sekunder, är väl ingen jätte bra tid men har i alla fall nåt att jobba på att förbättra.
 
Till beach 2014 kanske man kan få en snygg mage trots att Homers är lite charmig så vill jag inte vara en sådan flötpöse!

To infinity, and beyond!

Kategori: Träning och dylikt

Nu var det ett tag sen jag skrev men inte mycket som har hänt egetligen mer än att sommaren i år gick till att krya sig från halsfluss.  Denna vecka gjorde jag ett kraftag och starta igång med träning igen, det var jobbigt att komma igång igen måste jag medge men känns skönt att jag är på g igen. Testade också något nytt gick på ett grupp pass med kettlebells jag blev helt slut efteråt härlig känsla ändå och jag kommer absolut att stå där igen nästa Torsdag för detta kan nog hjälpa mig i Amerikanska Fotbolllen då det visade sig vara styrka och kondis på samma gång (träningsvärk fortfarande denna lördag). Annars så började jag dejta en tjej som jag fick lite tycke för men hon fick inga känslor för mig men så är det ibland är bara att kämpa på. Hade en trevlig filmkväll med henne igår men märkte att intresset för mig inte va så där kraftigt utan var mer fokuserad på mobilen, dåligt tecken. Vem sa att kärlek är lätt att hitta, ingen haha men min kvinna finns där ute men jag tänker inte leta hon får komma till kanske det som är meningen. Idag ska jag laga ett recept ur boken muskelmat flygande jacob så gott rekomenderas varmt och sen ha en filmkväll med min mor. Tänkte ta en vilodag idag också få se om jag evutuellt åker in och tränar i morgon så slipper jag bli så seg på måndag. 
 
 kettlebells dessa klot är jobbiga!
 
 
Många återvändsgränder innan man når rätt!