100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

När rädslan tar över

Kategori: Träning och dylikt

Gårdagens träning gick inte alls bra och man ska inte gräva ner sig utan gå vidare, men känner ändå jag måste ventilera mina fel så att jag kan bli bättre. Det första är att jag är värdelös på tacklingar, i alla fall i mitt huved är jag det. Precis som när man var barn och skulle hoppa höjdhopp så var man fokuserad fram tills att man kom fram till stången, där tog rädslan över och man våga aldrig hoppa. Samma sak gäller mina tacklingar och när jag ska få en tackling jag är fokuserad fram till kollusion, sen blir det knas allt ihop. Jag älskar amerikansk fotboll, det gör jag, men jag måste släppa mina rädslor för att misslykas tror det är det som sätter stop för det hela. Eller som Michael Jordan sagt om att våga göra fel för att bli bättre:  I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Så bara göra om göra rätt för min del fick lite tips av Åreng tacklings fronten, så nästa lördag försöker jag igen och ska försöka ta imot tackligar bättre också (ta dem som en man sa JD och det ska jag göra i fortsättningen), vet att man inte blir bra spelare på en gång men lite kan man väl gå framåt. Sen så nästa Lördag ska jag se till att inte halka också, landa med stupen på gallret som gjorde att jag fick ställa in nästan hela träningen, var nog också mest av rädsla som jag gjorde det inte OKEJ!!! Upp på det igen, igen och igen tills det sitter.
 
En av mina idoler i 49ers Justin Smith sätter in en tackling på en Rams spelare. så vill jag ge en tackling :)

Hey Ho Lets Go!!

Kategori: Träning och dylikt

Nu är det andra bullar som gäller ska man komma någon vart så får man kämpa på och till och börja med har jag gjort ett träninsshema för hur jag ska lägga upp min träning. Från och med i Maj kommer jag dessvärre säga adjö till kamparten Bujinkan inte för gott men för den här perioden och det av den andledningen att Amerikanska fotbollen ökar sina träningstider och man kan träna ute. Så mitt schema kommer se ut så här detta innebär att jag måste gå upp mer på morgornarna för att hinna med plugg också (har otroligt svårt att gå upp på mornarna).
 
Måndag: Intervall träning på gymmet (fått övningar av snygga och vältränade Emma på sats)
 
Tisdag:  Egen Gymträning och på kvällen Amerikansk Fotboll 
 
Onsdag: Amerikansk Fotboll SPARQ
 
Torsdag: Egen Gymträning och på Kvällen Amerikansk Fotboll
 
Fredag: Egen gym tid
 
Lördag: Evutuellt löptur och sen vilodag
 
Söndag: Amerikansk fotboll
 
Joe Montana en stor förebild dock är han Quarterback och jag är en Cornerback, kanske kan bli Corners motsvarighet vem vet ;)

It´s Alive

Kategori: Allmänt

Vet att det varit dåligt med inlägg här på senaste men tänker inte be om ursäkt har ingen bättre förklaring att jag haft mycket att tänkt på så haft det lite rörigt i min skalle (som vanligtvis är ganska full annars, lider av tankspriddhet) Inte hänt så mycket på sistone mer än att jag är taggad som tusan att bli en bättre amerikans fotbolls spelare, jag som tidigare inte varit så engerad men ska i slutet av veckan beställa ett par Nike Vapor Pro Low TD är så fruktansvärt eppade på att få spela utomhus och som jag tidigare nämnt är målet och önskan att få spela med Edinburgh så ska lägga in en extra växel för att söka jobb och boende nu i veckan. Varför just Edinburgh Wolves då ? Egerligen var mitt första mål att bo lite längre i Edinburgh, blev kär i staden för några år sen när jag besökte Skottland under en helg. Så ska söka jobb men sen ska jag även lägga in en extra växel med att söka lägenhet i Karlstad då jag bor ganska trångt och mamma tycker att mina saker dräller för mycket vilket det gör om jag ska vara ärlig. Det jag längtar mest med egen lägenhet är att få inreda den och köpa mysiga kuddar massor av kuddar men är även på jakt efter en mjukis från filmen Min Granne Totoro blev helt såld på honom sen jag såg den underbara filmen. 
 
Mitt Lag i sommar? 
 
 
Nya Dojor!
 
Vill ha!
 
 
Får jag råd så köper jag en sådan här soffa :)