100yardsochlitetill.blogg.se

En blogg som andra fastän ändå inte kommer handla om allt från film till amerikansk fotoll och allt vanligt tjafs i mitt liv.

Slutet är nog bara en ny början

Kategori: Filosofi

 Nu skriver jag igen efter långt uppehåll och detta beror på flera saker, dels så har jag varit lat sen också har jag inte vetat hur jag ska fortsätta på det förra blogginlägget föränn nu. Skrev ju sist att jag var kär och fick kärlek tillbaka detta visade sig absolut inte vara sant utan nåt hon bara sa för att det lätt bra. Kändes som jag vann flera miljoner på triss men råkat skrapa kontrollrutan och kamma hem noll. Jag får hela tiden lära mig nya saker om mig själv men visste inte att jag kunde bli så sårad faktisk och jag brukar säga att det allltid finns två sidor av en konflikt att det inte alltid bara ens fel, men jag kan ärligt inte se vad jag gjorde för fel mer än att öppna mig som jag inte gjort förrut.  Hon kom hem till mig hos mina föräldrar och allt tycktes vara bra tills dagen efter då hon helt plötsligt sagt att hon aldrig haft känslor för mig vilket betyder att hon ljugit för att bara några dagar sa att hon drömde att jag nobba henne och att hon var glad att det bara var en dröm och att hon snart skulle va i min famn igen. Man kan älta hur mycket som helst men det blir inte bättre utan man måste  gå vidare och det har jag som tur att jag har fina människor runt mig som stöttar mig som mamma, syrran, Isabelle och Gabriel som påbeka att det är en stor värld och finns massor av brudar för mig där ute. Så nu ska jag lämna denna skit bakom en gång för alla.
 
Annars i livet så går det bra har fått ett extra jobb som ledsagare, kommer jobba inom handikappsomsorgen i sommar, fått lägenhet och tränar som aldrig för på gymmet, sen gått med i B- laget i Crusaiders för att utvecklas mer inom den sport jag älskar så mycket. Så på det stora hela så flyter allt på och det är jag väldigt glad för.
 
Vem skulle villja dejta denna gosse ;) jag är en bra jäkel tro det eller ej.
 

Kommentarer

 • ♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥ säger:

  Känner så väl igen mig i det du skriver. Och så blev jag sugen på cola nu när jag såg det. :P

  Svar: Ja jag försöker att dra ner mitt cola intag blir lätt för mycket. Tack för ditt stöd känner mig inte lika ensam om detta kram
  Oskar"Shaggy" Johansson

  2014-05-07 | 16:18:38
  Bloggadress: http://evahle.se
 • 19 ÅR & TVÅBARNSMOR. säger:

  Vad roligt med ett extra arbete, skulle också behöva få inspiration till att komma tillbaka till gymmet. Men det är så svårt att finna inspiration..

  Svar: Tips ha en träningskompis som har liknade mål som dig i alla fall i början :)
  Oskar"Shaggy" Johansson

  2014-05-12 | 09:03:35
  Bloggadress: http://www.missvendel.com

Kommentera inlägget här: